Derma Peel

DERMA PEEL PRO VAN SKEYNDOR

PROFESSIONEEL IN DE SALON

Derma peel PRO is een cosmeceutische behandeling voor in de schoonheidssalon die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peelingbehandelingen die gedaan worden in medische klinieken. Derma peel PRO is zeer geschikt voor de behandeling van de vroegtijdige verouderde huid, de huid met (pigment) vlekjes, bij sporen van acne en fijne expressielijntjes. De huid wordt weer egaal en stralend wat direct na de eerste behandeling zichtbaar is!

Derma peel PRO combineert als eerste Europese professionele cosmetica, 5 peelende technieken in één en dezelfde behandeling; • Mechanische afschuring • Ultrasonic micro dermabrasie (apparatuur) • Chemische zuren peeling • Enzymatische eiwitsplitsende werking • Biologische afremming

Derma peel PRO is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is. De peeling irriteert niet en is zeer geschikt om de huid te vernieuwen.

Voor een goed advies over de mogelijkheden van de Derma peel PRO behandeling voor uw huid kunt u contact opnemen met Sense for Beauty.

Huidverbeterende behandeling voor gezicht, hals en decolleté, programma van minimaal 3 behandelingen. Afhankelijk van de huidconditie kan een extra behandeling noodzakelijk zijn. • Het is raadzaam om 15 dagen tussen de sessies te plannen • Niet meer dan 4 op een volgende sessies • Bij resistente huid, herhaal om 3 tot 4 maanden

De behandeling

De behandeling: De Derma peel PRO behandeling volgt op een reiniging van de huid zodat de Derma peel PRO effectief hun werk kunnen doen. Gemiddeld duurt een behandeling 60 minuten, waarna u direct u dagelijkse bezigheden kunt hervatten.

Na de behandeling: Uw huid zal er stralend uit zien. Er is direct zichtbaar resultaat. U heeft nergens last van, dit in tegenstelling tot andere peelingen.

Derma peel PRO

Wij bieden u deze nieuwe behandeling aan in een pakket met 3 behandelingen

Kuur van 3 behandelingen € 230,00 Prijs per behandeling € 80,00


Reacties

Diverse klanten klanten hebben de Derma peel PRO behandeling al ondervonden. Lees de reacties van onze klanten.

Olga: "Derma peel PRO behandeling was absoluut pijnloos en aangenaam. Ik had direct na de behandeling een frisse , jonge huid en heldere huid tint. De fijne lijntjes en littekens waren zichtbaar minder. Na deze behandeling had mijn huid geen herstel periode nodig."

Brigitta: "De Derma peel PRO behandeling voelt zacht en ontspannend aan. Het resultaat van mijn huid was meteen na de behandeling zichtbaar. Ook zag mijn huid er gezond en glanzend uit."

Addie: "Ik vond de Derma peel PRO behandeling zeer fijn. Daarna had ik het gevoel dat mijn huid heel schoon en zacht was. Van de Derma peel PRO behandeling heb ik nog wekenlang profijt gehad, mijn huid was veel egaler. Zelf ben ik van plan om de behandeling 2x in het jaar zeker te blijven doen! Ik kan het iedereen aanraden."

Jolanda: "Zelf ben ik zeer tevreden over de behandeling van Derma peel PRO, na de behandeling vond ik dat mijn huid veel schoner was en de pigmentvlekken zijn een stuk minder geworden. Ook vind ik mijn huid een stuk frisser en de beginnende rimpels op mijn voorhoofd zijn verminderd. Omdat de pigmentvlekken een stuk minder zijn wil ik deze behandeling meerdere keren per jaar herhalen alleen al voor een frisse, schone huid. Ik zou het iedereen aanraden om een keer te proberen, ik weet zeker dat men net zo tevreden over het resultaat zal zijn als ik!"

Prijzen


Behandelingen  
3 behandelingen € 230,00
1 behandeling € 80,00